Sosial og solrik hyttetur

I begynnelsen av mars var åtte av oss på tur til Rindal, der vi tilbrakte ei natt i Kåsenkoia til NTNUI. Etter å ha tatt bussen et stykke i sørvestlig retning, spente vi på oss skia og satte av gårde oppover. Etter å ha funnet hytta, lagde vi i stand et bål, og hadde et velfortjent måltid. Resten av turen besto i gitarspilling, allsang, lek, skitur og prat om miljø knyttet til de studieretningene vi hører til. Maten vi spiste var i hovedsak funnet i søppelkasser rundt omkring i byen.

Lite nok?

Selvutløser er kjekt å ha.

Været var strålende begge dagene, vi hadde det veldig fint og ble bedre kjent med hverandre, så dette var nok ikke siste hyttetur for Trondheim Grønne Studenter.

Bålkos den første kvelden.

Bålkos den første kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *