Juleavslutning!

Straks er alle de grønne studentene ferdige med eksamenene sine og klare for juleferie; alle grønne hjerter gleder seg!
På onsdag denne uka var vi godt representert på De Grønne i Trondheims juleavslutning, hvor vi blant annet snakka litt om det kommende, spennende valgåret. Vi har troa på at det kan bli et morsomt, lærerikt og aktivt år (BLI MED!)
I slutten av november hadde vi vår egen juleavslutning, hvor økonomiansvarlig, som er bosatt i Oslo, overraskende ringte på døra akkurat idet vi var i ferd med å skjære opp nøttesteika (se stemningsbilder). O glede!

Lurer du på hva vi driver med? Kunne du være interessert i å være med i TGS, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Ikke nøl med å sende oss en mail (trondheim@gronnestudenter.no), kontakte oss på Facebook, eller dukk opp på neste møte!

Vi håper på å se DEG på nyåret!

God jul fra oss i Trondheim Grønne Studenter!

julesmilefjesjuleavslutning1 juleavslutning2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *